Image module

Multi Champion, International Champion

JYVÄMÄEN CALA BOCA

Född 2019 07 20

Sire Ch. Siirihiiren Antonio Zoli

Dam Ch. Lehtaronmäen Athena

Färg Svart trefärgad

Höjd 36,5cm

Personlighet

Hon har många fina egenskaper vår älskade Cala Boca. Bland annat har hon blivit en riktig liten pratkvarn. När hon vill gå ut på tomten ställer hon sig vid altandörren och tittar på upp på en med bedjande ögon samtidigt som hon gnyr lite försynt, – ”snälla matte kan jag få gå ut och busa på egen tass?” Hon har ett fantastiskt gulligt sätt att uttrycka glädje när man kommer hem eller när det är dags för mat. “Vov vov vov vov vov vov” säger hon med ett löjligt tydligt uttal och entusiasm i rösten. Hon är en sann kelgris som vill börja dagen med en mysstund i sängen innan det är dags att kliva upp. Hon älskar att jobba med nosen och är väldigt duktig på både spår och nosework.

Hennes tid genom slyngelåldern  satte husse och mattes tålamod på prov fler än en gång. Var det någonting som inte passade lilla fröken så spelade det ingen som helst roll hur mycket vi tjoade och tjimmade, eller muta med världens bästa godisbit. ”Nope, har inte lust” sa hon och tittade bort lite nonchalant.

Callis har en fantastisk relation till Pandora som hon ser upp till med stor beundran och respekt. Man kan verkligen se hur Callis iakttar, analyserar, lär och tar efter Pandoras beteende vilket är så fint, – speciellt med tanke på Pandoras sociala färdigheter som Callis kopierat. Hon visar tydligt att Pandora är hennes idol och tvekar en sekund på att försvara Pandora mot andra hundar, – ”ingen bråkar med Min Pandora”. Hon har en tydlig roll i flocken men framför allt en speciell plats i våra hjärtan vår lilla Cala Boca.

Exteriörtitlar

EUROPEAN WINNER 2021
International Champion
Swedish Champion
Danish Champion
Finnish Champion
Czech Champion
Hungarian Champion
Spanish Champion
Grand Prix Winner 2021 in Budapest
Interra Winner 2021 in Budapest

Stamtavla

Galleri