Image module

World Junior Winner 2021

Paws By Knightwing Queen Frigg

Född 2020 12 15

Sire Multi Ch. Dl Dante Bc Do BR Alvorada Df

Dam Multi Ch. Jyvämäen Final Fantasy

Färg Blå trefärgad

Höjd 36cm

Personlighet

Frigg är en riktigt glad tjej full av lekfullhet och med en sprudlande positiv energi, – hon rent av älskar allt som livet har att erbjuda. Med en evig optimistisk inställning och attityd tycks hon alltid tänka – “Åh, ska vi ut på nya spännande äventyr, så skoj”. Hon är helt enkelt en positiv liten själ med ett socialt självförtroende utöver det vanliga.

Hon har en behaglig på/av-knapp och finner sig till ro medan matte jobbar. Ute på promenaden och i skogen älskar hon att leka med sina brassekompisar och är den som drar i gång tonåringarna här hemma hos oss. Hon har en enorm respekt för våra äldre hundar, i synnerhet Pandora som kräver behärskning oavsett situation. Frigg är ännu en ung tik som så här långt visat sig vara en stabil och modig individ.

Frigg bor med sin fina foderfamilj Sara, Elias och Sixten som också är del av vår familj vilket känns extra kul. Vi träffar Frigg regelbundet och hon har en bibehållen relation med vår flock här hemma som hon älskar högt. Vi är så tacksamma att vi får låna med oss denna lilla skönhet på utställningar, speciellt när vi vet att hon är mycket saknad där hemma.

Exteriörtitlar

WORLD JUNIOR WINNER 2021
FINNISH JUNIOR WINNER 2021
Czech Junior Champion

Stamtavla

Galleri