Valp från
Paws by Knightwing

“When it is too hard to look back, and you are too afraid to look ahead…. Look beside you, Ill be there”. Unknown

Längre ner på den här sidan hittar du information om våra valpkullar.

Som valpköpare hos oss får du en engagerad uppfödare som finns till hands för rådgivning när du har frågor, inte bara under den första valptiden utan genom hundens hela livslängd. Vi är angelägna om att du får en bra start med din valp och erbjuder därför valpkullsträffar med socialträning, tips på övningar samt annat skoj. En gång per år anordnar vi dessutom kennelträffar hemma hos oss.

Valparnas första tid hemma hos oss – Valparna växer upp i vårt hem där dom är älskade och socialiserade av vår familj. Från tre veckors ålder lever dom tillsammans med våra andra hundar och får i och med det ett väl fungerande hundspråk. Miljöträning startar i trygghet tillsammans med oss och utökas successivt med nya ytor, ljud och spännande lukter att utforska. Bilåkning, skogspromenad, besök i stadsmiljö och att träffa nya människor är en del av träningen.

Valpar från oss levereras med kvalitet och trygghet!

Image icon
0
REGISTRERING
Vi bedriver renrasig avel enligt SKK grundregler och riktlinjer. Valparna är registrerade i SKK och har med sig stamtavla vid försäljning. Vi använder SKK köpeavtal.
Image icon
0
FÖRSÄKRING
Vi har våra hundar försäkrade i Agria där din valp är försäkrad med dolda fel upp till 3 år.
Image icon
0
HÄLSA
Vid leverans får du ett vaccinationsintyg, veterinärbesiktningsintyg och valpen är chipmärkt av veterinär. Pass för sällskapsdjur så ni kan resa utomlands med er nya familjemedlem.
Image icon
0
BPH
(Beteende – och personlighetsbeskrivning) BPH ingår i valppriset och genomförs efter att valpen fyllt 1år. Genom ett lärorikt och roligt sätt kommer du lära känna din hund och er relation från ett helt nytt perspektiv.
Image icon
0
VALPTRÄFFAR
Vi är angelägna om att du får en bra start med din nya familjemedlem. Därför erbjuder vi 4 valpkullsträffar under valpens första levnadshalvår med socialträning, tips på valpträning, samt annat skoj.
Image icon
0
VALPKIT
Med valpen medföljer ett valpkit som bland annat innehåller hundfoder, koppel, halsband, hundsäng, gosedjur, leksak, tandborste, litet hundapotek samt ett informationsblad om valpen och skötselråd.

AKTUELLA KULLAR

Vi har inga aktuella kullar i vår kennel för tillfället

PLANERADE KULLAR

Unelma & Godzilla

Vi väntar valpar till 17 juni 2020 med Unelma och Godzilla.

Vid intresse ur denna kombination, anmäld dig till vår valplista längre ner på denna sida.

Planerad valpkull Juni 2020

Unelma, som betyder dröm på finska, är en riktigt glad, social och stabil tjej som fullkomligt älskar att visa upp sig på hundutställningar och spexar gärna lite extra. Hon visar på ett lugn och en trygghet  som smittar av sig på omgivningen. Godzilla är en riktigt go, sällskaplig och hänsynsfull kille som gillar mysiga hemmakvällar tillsammans med sin matte. En härlig kombination som förväntas ge sunda valpar med trevligt temperament som passar lika bra som älskad familjemedlem som tränings- och tävlingshund inom olika hundsporter. Inavelsgraden på denna kull är 0,0% kalkylerat på 6 generationer.

Mor

SIIRIHIIREN UNELMA

Reg.nr: FI43911/17
Född: 2017-08-21
Patella: Utan Anmärkning (14.02.2019)
Ögon: Utan Anmärkning (14.02.2019)
MPS status: Fri
Antal tidigare avkommor: 6
Mentalitet: Ej BPH
Utställning: FI UCH DK UCH EE UCH LV UCH LT UCH RU JUCH DK JUCH LT JUCH LV JUCH EE JUCH BALT JUCH HeJW-18 JV-18 KBHJV-18 KBHV-18 DKJV-18

Far

PERSEU LZ E140 RIOFOX (Godzilla)

Reg.nr: FI49527/19 och CBKC/RJG/16/02141
Född: 2016-02-20
Patella: Utan Anmärkning
Ögon: Lindrig Distichiasis (enstaka felställda hår i ögonlockskanten) men i övrigt Utan Anmärkning
MPS status: Fri
Antal tidigare avkommor: 28 (ingen i Sverige)
Mentalitet: Ej BPH
Utställning: BR UCH

Är du intresserad av att köpa valp från vår kennel?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om oss,  vår kennel och våra hundar!

Valplistan

Vill du anmäla ditt intresse av en valp ifrån oss, fyll i formuläret här intill så lägger vi till dig på vår valplista.

Vi önskar en kort presentation ifrån dig så att vi vet vad du kan erbjuda för hundliv. Vad har du för erfarenhet av hund sedan tidigare? Vad är din familjesituation? Beskriv din drömhund och vad du avser använda din hund till, sällskapshund, familjehund, träning eller tävling?

När vi mottagit din anmälan kommer vi bekräfta att vi mottagit din intresseanmälan samt lägga till dig på vår valplista. Att stå med på valplistan betyder inte att du måste eller heller har löfte om att köpa en valp ifrån oss, utan det innebär att du kommer få information om våra valpplaner när det väl är aktuellt. Du kan närsomhelst avanmäla dig från valplista genom att skicka oss ett meddelande, om inte så står du helt enkelt kvar på valplistan tills dess att du hittat just din lilla favoritvalp i någon av våra kullar.

Vi ser fram emot att få bekanta oss med dig!

Skriv till oss