Valp från
Paws by Knightwing

“When it is too hard to look back, and you are too afraid to look ahead…. Look beside you, Ill be there”. Unknown

Längre ner på den här sidan hittar du information om våra valpkullar.

Som valpköpare hos oss får du en engagerad uppfödare som finns till hands för rådgivning när du har frågor, inte bara under den första valptiden utan genom hundens hela livslängd. Vi är angelägna om att du får en bra start med din valp och erbjuder därför valpkullsträffar med socialträning, tips på övningar samt annat skoj. En gång per år anordnar vi dessutom kennelträffar hemma hos oss.

Valparnas första tid hemma hos oss – Valparna växer upp i vårt hem där dom är älskade och socialiserade av vår familj. Från tre veckors ålder lever dom tillsammans med våra andra hundar och får i och med det ett väl fungerande hundspråk. Miljöträning startar i trygghet tillsammans med oss och utökas successivt med nya ytor, ljud och spännande lukter att utforska. Bilåkning, skogspromenad, besök i stadsmiljö och att träffa nya människor är en del av träningen.

Valpar från oss levereras med kvalitet och trygghet!

Image icon
0
REGISTRERING
Vi bedriver renrasig avel enligt SKK grundregler och riktlinjer. Valparna är registrerade i SKK och har med sig stamtavla vid försäljning. Vi använder SKK köpeavtal.
Image icon
0
FÖRSÄKRING
Vi har våra hundar försäkrade i Agria där din valp är försäkrad med dolda fel upp till 3 år.
Image icon
0
HÄLSA
Vid leverans får du ett vaccinationsintyg, veterinärbesiktningsintyg och valpen är chipmärkt av veterinär. Pass för sällskapsdjur så ni kan resa utomlands med er nya familjemedlem.
Image icon
0
BPH
(Beteende – och personlighetsbeskrivning) BPH ingår i valppriset och genomförs efter att valpen fyllt 1år. Genom ett lärorikt och roligt sätt kommer du lära känna din hund och er relation från ett helt nytt perspektiv.
Image icon
0
VALPTRÄFFAR
Vi är angelägna om att du får en bra start med din nya familjemedlem. Därför erbjuder vi 4 valpkullsträffar under valpens första levnadshalvår med socialträning, tips på valpträning, samt annat skoj.
Image icon
0
VALPKIT
Med valpen medföljer ett valpkit som bland annat innehåller hundfoder, koppel, halsband, hundsäng, gosedjur, leksak, tandborste, litet hundapotek samt ett informationsblad om valpen och skötselråd.

AKTUELLA KULLAR

Valpar mellan Fanny & Dante födda 15 December

Fyra tikar och två hanar föddes den 15 december. Två av tikarna har blå färg och de andra fyra är alla svarta.

planerade kullar

Flicka & XXX

Vi planerar en valpkull med söta tiken Flicka till sommaren 2021. Vi har ännu inte bestämt oss för vilken hane men lägger ut information så snart det är klart.

Aktuella valpar

Det är med stor glädje och stolthet vi nu kan avslöja att vi fått förmånen att använda tiken Jyvämäen Final Fantasy (Fanny) i vår avel. Hon är parad med Dante BC DO BR Alvadara DG, han är uppfödd i Brasilien men bor numera hos sin ägare i Finland. Dante har även han ett flertal fina utställningstitlar att skryta. En mycket spännande kombination och imponerande stamtavla.

Fanny är en supermysig liten kelgris som har ett mjukt och vänligt temperament. Hon är en väldigt vacker liten tik vilket tydligt framgår av hennes långa meritlista från hundutställningsvärden. Vi har blivit väldigt förtjusta i den här lilla mammiga sötnosen.

 

Mor

JYVÄMÄEN FINAL FANTASY

Reg.nr: FI32414/18
Född: 2018-05-10 i Finland
Färg: Svart Trefärgad
Svans: Stubb
Höjd: 35cm
Hälsa: patella och ögonlysning utan anmärkning
Antal tidigare avkommor: 6 valpar
Utställning: Lettisk Champion, Lettisk Junior Champion, Litauisk Junior Champion, Baltisk Junior Champion, Rysk Junior Champion, RKF Junior Champion,  Baltisk Juniorvinnare -19, Dansk Juniorvinnare -19, Estnisk Juniorvinnare -19, Estnisk Vinnare -19, Europeisk Juniorvinnare -19, Lettisk Vinnare -20, Österrikisk Juniorvinnare -19

Far

DANTE BC DO BR ALVORADA DF

Reg.nr: FI42373/19 och CBKC/DFA/13/01646
Född: 2013-03-05 i Brasilien
Färg: Blå trefärgad
Svans: Lång
Höjd: 37cm
Hälsa:
Antal tidigare avkommor: 6 valpar
Utställning: Internationell Champion, Brasiliansk Champion, Brasiliansk Grand Champion, Panamerikansk Champion, Panamerikansk Grand Champion

Är du intresserad av att köpa valp från vår kennel?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om oss,  vår kennel och våra hundar!

Valplistan

Vill du anmäla ditt intresse av en valp ifrån oss, fyll i formuläret här intill så lägger vi till dig på vår valplista.

Vi önskar en kort presentation ifrån dig så att vi vet vad du kan erbjuda för hundliv. Vad har du för erfarenhet av hund sedan tidigare? Vad är din familjesituation? Beskriv din drömhund och vad du avser använda din hund till, sällskapshund, familjehund, träning eller tävling?

När vi mottagit din anmälan kommer vi bekräfta att vi mottagit din intresseanmälan samt lägga till dig på vår valplista. Att stå med på valplistan betyder inte att du måste eller heller har löfte om att köpa en valp ifrån oss, utan det innebär att du kommer få information om våra valpplaner när det väl är aktuellt. Du kan närsomhelst avanmäla dig från valplista genom att skicka oss ett meddelande, om inte så står du helt enkelt kvar på valplistan tills dess att du hittat just din lilla favoritvalp i någon av våra kullar.

Vi ser fram emot att få bekanta oss med dig!

Skriv till oss