Valp från
Paws by Knightwing

“When it is too hard to look back, and you are too afraid to look ahead…. Look beside you, Ill be there”. Unknown

Längre ner på den här sidan hittar du information planerade valpkullar.

Som valpköpare hos oss får du en engagerad uppfödare som finns till hands för rådgivning när du har frågor, inte bara under den första valptiden utan genom hundens hela livslängd. Vi är angelägna om att du får en bra start med din valp och erbjuder därför valpkullsträffar med socialträning, tips på övningar samt annat skoj. En gång per år anordnar vi dessutom kennelträffar hemma hos oss.

Valparnas första tid hemma hos oss – Valparna växer upp i vårt hem där dom är älskade och socialiserade av vår familj. Från tre veckors ålder lever dom tillsammans med våra andra hundar och får i och med det ett väl fungerande hundspråk. Miljöträning startar i trygghet tillsammans med oss och utökas successivt med nya ytor, ljud och spännande lukter att utforska. Bilåkning, skogspromenad, besök i stadsmiljö och att träffa nya människor är en del av träningen.

Valpar från oss levereras med kvalitet och trygghet!

Image icon
0
REGISTRERING
Vi bedriver renrasig avel enligt SKK grundregler och riktlinjer. Valparna är registrerade i SKK och har med sig stamtavla vid försäljning. Vi använder SKK köpeavtal.
Image icon
0
FÖRSÄKRING
Vi har våra hundar försäkrade i Agria där din valp är försäkrad med dolda fel upp till 3 år.
Image icon
0
HÄLSA
Vid leverans får du ett vaccinationsintyg, veterinärbesiktningsintyg och valpen är chipmärkt av veterinär. Pass för sällskapsdjur så ni kan resa utomlands med er nya familjemedlem.
Image icon
0
VALPKURS
En valpkurs ingår när man köper valp från oss. Kursen genomförs när valpen är runt 3 till 4 månader.
Image icon
0
VALPTRÄFFAR
Vi är angelägna om att du får en bra start med din nya familjemedlem. Därför erbjuder vi valpträffar/kennelträffar där vi exempelvis får tillfälle att socialisera våra pälsklingar, få tips på övningar, äta gott tillsammans samt annat skoj.
Image icon
0
VALPKIT
Med valpen medföljer ett valpkit som bland annat innehåller hundfoder, koppel, halsband, hundsäng, gosedjur, leksak, tandborste, litet hundapotek samt ett informationsblad om valpen och skötselråd.

AKTUELLA KULLAR

Lumi & Prank fick 6 valpar den 13 april 2023

Lilla tiken Lumi har landat i vår familj och boar just nu in sig inför valpningen i April. Vid intresse av valp går det bra att kontakta oss via hemsidans kontaktformulär, mejl eller telefon.

Vi planerar en valpkull mellan Flicka & Mercury samt White Rose & Pinocchio hösten 2023

Aktuella valpar

ONE DOT LITTER
Lumi & Prank kullen föddes 13 April 2023

Vår andra kull under 2023 är med tiken Lumi Do Jardim Imbui från Brasilien i kombination med Prank från kennel Jyvämäen i Finland. Valpkullens namn kommer av att båda föräldrarna har en tydlig prick på ena sidan av kroppen vilket syns på bilderna :-). Lumi har en kull sen tidigare i Finland och Prank har 3 kullar också födda i Finland.

Mor

LUMI DO JARDIM IMBUI

Reg.nr: CBKC/RG/RJB/18/04520
Född: 2018-11-06
Färg: Svart Trefärgad
Svans: Stubb
Höjd: 34cm
Hälsa: patella 0/1, ögonlysning utan anmärkning
Utställning: Resultat med Cert och BIM (Bäst i motsatt kön)

Far

JYVÄMÄEN PRANK

Reg.nr: FI24232/18
Född: 2018-04-01 i Finland
Färg: Brun Trefärgad
Svans: Stubb
Höjd: 38cm
Hälsa: patella och ögonlysning utan anmärkning
Utställning: International Ch, Finsk Ch, Estonian Ch, Latvia Ch, Romanian Ch, Russian Junior Ch, Lithaunian Junior Ch, Latvia Junior Ch, Estonian Junior Ch, Baltic Junior Ch, Lithauanian Junior Winnwe 2019, Tallin Junior Winner 2019 and Riga Winner 2019.

Är du intresserad av att köpa valp från vår kennel?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om oss,  vår kennel och våra hundar!

Valplistan

Vill du anmäla ditt intresse av en valp ifrån oss, fyll i formuläret här intill så lägger vi till dig på vår valplista.

Vi önskar en kort presentation ifrån dig så att vi vet vad du kan erbjuda för hundliv. Vad har du för erfarenhet av hund sedan tidigare? Vad är din familjesituation? Beskriv din drömhund och vad du avser använda din hund till, sällskapshund, familjehund, träning eller tävling?

När vi mottagit din anmälan kommer vi bekräfta att vi mottagit din intresseanmälan samt lägga till dig på vår valplista. Att stå med på valplistan betyder inte att du måste eller heller har löfte om att köpa en valp ifrån oss, utan det innebär att du kommer få information om våra valpplaner när det väl är aktuellt. Du kan närsomhelst avanmäla dig från valplista genom att skicka oss ett meddelande, om inte så står du helt enkelt kvar på valplistan tills dess att du hittat just din lilla favoritvalp i någon av våra kullar.

Vi ser fram emot att få bekanta oss med dig!

Skriv till oss