Valp från
Paws by Knightwing

“When it is too hard to look back, and you are too afraid to look ahead…. Look beside you, Ill be there”. Unknown

Längre ner på den här sidan hittar du information om våra valpkullar.

Som valpköpare hos oss får du en engagerad uppfödare som finns till hands för rådgivning när du har frågor, inte bara under den första valptiden utan genom hundens hela livslängd. Vi är angelägna om att du får en bra start med din valp och erbjuder därför valpkullsträffar med socialträning, tips på övningar samt annat skoj. En gång per år anordnar vi dessutom kennelträffar hemma hos oss.

Valparnas första tid hemma hos oss – Valparna växer upp i vårt hem där dom är älskade och socialiserade av vår familj. Från tre veckors ålder lever dom tillsammans med våra andra hundar och får i och med det ett väl fungerande hundspråk. Miljöträning startar i trygghet tillsammans med oss och utökas successivt med nya ytor, ljud och spännande lukter att utforska. Bilåkning, skogspromenad, besök i stadsmiljö och att träffa nya människor är en del av träningen.

Valpar från oss levereras med kvalitet och trygghet!

Image icon
0
REGISTRERING
Vi bedriver renrasig avel enligt SKK grundregler och riktlinjer. Valparna är registrerade i SKK och har med sig stamtavla vid försäljning. Vi använder SKK köpeavtal.
Image icon
0
FÖRSÄKRING
Vi har våra hundar försäkrade i Agria där din valp är försäkrad med dolda fel upp till 3 år.
Image icon
0
HÄLSA
Vid leverans får du ett vaccinationsintyg, veterinärbesiktningsintyg och valpen är chipmärkt av veterinär. Pass för sällskapsdjur så ni kan resa utomlands med er nya familjemedlem.
Image icon
0
BPH
(Beteende – och personlighetsbeskrivning) BPH ingår i valppriset och genomförs efter att valpen fyllt 1år. Genom ett lärorikt och roligt sätt kommer du lära känna din hund och er relation från ett helt nytt perspektiv.
Image icon
0
VALPTRÄFFAR
Vi är angelägna om att du får en bra start med din nya familjemedlem. Därför erbjuder vi valpträffar/kennelträffar där exempelvis får tillfälle att socialisera våra pälsklingar, få tips på övningar, äga gott tillsammans samt annat skoj.
Image icon
0
VALPKIT
Med valpen medföljer ett valpkit som bland annat innehåller hundfoder, koppel, halsband, hundsäng, gosedjur, leksak, tandborste, litet hundapotek samt ett informationsblad om valpen och skötselråd.

AKTUELLA KULLAR

Saga och Guero valpar föddes den 8 januari 2023

Vår World Winner Litter är här. Tre svarta hanar. En blå tik och en svar tik.

planerade kullar

Flicka & XXX

Vi planerar en valpkull med Flicka och Mercury till våren 2023.

Aktuella valpar

WORLD WINNER LITTER
Saga & Guero fick två tikar och tre hanar 8 januari 2023

Vår första kull under 2023 är en mycket speciell kull för oss. Saga från vår egen Viking Spirit kull i kombination med Guero från Brasilien. Båda erövrade varsin världsvinnartitel under året 2022 varför vi valt att döpa kullen till World Winner Litter. Valparnas namn, Kinna, Malo, Nayla, Champ och Nile betyder alla vinnare på olika språk. Om jag ska beskriva dessa två superstjärnor med tre ord vardera så är Saga är en busig, glad och mysig tjej. Guero en stabila, go och chill kille. Det här blir Sagas första kull och Gueros första kull i Sverige. Valparna i den här kombinationen har en inavelsgranden på 0,0% beräknat på 5 generationer.

En tik stannar i kenneln och en hane söker vi foderhem till.

Mor

PAWS BY KNIGHTWING NORSE SAGA

Reg.nr: SE12417/2021
Född: 2020-12-05
Färg: Svart Trefärgad
Svans: Stubb
Höjd: 36cm
Hälsa: patella utan anmärkning, ögonlysning mild distichiasis (ett enstaka hårstrå)
Utställning: European Junior Winner 2021, Nordic Junior Winner 2021, World Winner 2020, Budapest Junior Grand Prix Winner 2021, Junior Interra Winner 2021 in Budapest, Hungarian Junior Champion, Spanish Champion

Far

GUERO DO JARDIM IMBUI

Reg.nr: CBKC/RG/RJB/21/00741
Född: 2021-03-24 i Brasilien
Färg: Svart Trefärgad
Svans: Stubb
Höjd: 37cm
Hälsa: patella och ögonlysning utan anmärkning
Utställning: Brazilian puppy champion, Brazilian Junior Champion, French Junior Champion, European Junior Winner 2022, Latvian Junior Winner 2022, World Winner 2022

Är du intresserad av att köpa valp från vår kennel?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om oss,  vår kennel och våra hundar!

Valplistan

Vill du anmäla ditt intresse av en valp ifrån oss, fyll i formuläret här intill så lägger vi till dig på vår valplista.

Vi önskar en kort presentation ifrån dig så att vi vet vad du kan erbjuda för hundliv. Vad har du för erfarenhet av hund sedan tidigare? Vad är din familjesituation? Beskriv din drömhund och vad du avser använda din hund till, sällskapshund, familjehund, träning eller tävling?

När vi mottagit din anmälan kommer vi bekräfta att vi mottagit din intresseanmälan samt lägga till dig på vår valplista. Att stå med på valplistan betyder inte att du måste eller heller har löfte om att köpa en valp ifrån oss, utan det innebär att du kommer få information om våra valpplaner när det väl är aktuellt. Du kan närsomhelst avanmäla dig från valplista genom att skicka oss ett meddelande, om inte så står du helt enkelt kvar på valplistan tills dess att du hittat just din lilla favoritvalp i någon av våra kullar.

Vi ser fram emot att få bekanta oss med dig!

Skriv till oss