Image module

PAWS BY KNIGHTWING BLACK JACK

Född 2023 10 03

Sire Quinna Böskes Point Of Peace

Dam Paws By Knightwing White Rose

Färg Svart trefärgad

Personlighet

Jack är en fantastiskt trevlig och välbalanserad kille som är vänligt inställd till nya människor. Han gillar att vara där man är, men kan också gå undan och lägger sig i ett annat rum och vila. Så till viss del självständig men inte så pass att han skulle springa iväg när vi är ute i skogen, där håller han sig nära oss och kommer fint på inkallning. Som unghund med bus i kroppen vill Jack få igång våra andra hundar i lek vilket fungerar med varierad framgång. Men som tur är har vi tre små valpar här hemma som också tycker bus är det bästa som finns. Han är en välbalanserad kille med lagom portion av energi. Jack bor hemma hos oss men har varit iväg på egen tass hos Friggs familj där han fått känna på hur det är att bo i barnfamilj med kisse. Han har även varit med min (Lena) bror på landet och fått strålande recensioner som sällskapshund.

“Jack är en fantastisk hund! Mycket följsam, lugn, lyssnar på det man förmedlar och känns som att han förstår precis vad man säger. Han fick träffa massor av grannar och det var inga problem, vi var på arken Zoo och plantagen och det gick hur fint som helst. När vi träffar folk så hälsar han och efter en stund lägger han sig och väntar/vilar medans vi 2-benta pratar. När Cissi fick ett bi i håret, vilket gjorde att hon tjoade och skrek, så gick Jack in i ett ”Ok, vad ska jag göra, ska jag skydda dig?” läge.  Han älskar att åka bil, lägger sig ner och vilar efter några minuter. 

Jack är kvar hos oss på tillväxt och vi har bestämt oss för att behålla honom i avel. Köpeavtal med bibehållen avelsrätt eller halvfoder som det kallas.

Stamtavla

Galleri